18-19 juni: nieuwe Commercial Fisheries Expo in Waregem

18-19 juni: nieuwe Commercial Fisheries Expo in Waregem

Misschien niet meteen die hard karpervissen gerelateerd, maar niettemin interessant voor onze lezers en volgers die zich aan meerdere vorm van de karpervisserij durven te wagen (pen- en oppervlaktevissers, deeg, pellets, noem maar op): op 18 en 19 juni presenteert zich een gloednieuw én gratis totaalevenement onder de naam Commercial Fisheries Expo. Deze tweedaagse gaat door in Waregem Expo en aan de waterkant op de Stadionvijvers in Waregem, voor een unieke totaalervaring!

Zoals de naam al doet vermoeden is het evenement vooral gericht op de commercial visserij, een beetje het type carpodrome of toch hoger bezet water dan wat wij doorgaans gewend zijn. En de commercial visserij wordt tijdens de expo in al zijn facetten vertegenwoordigd: van vaste hengel over feeder tot pellet waggler!

Er zijn tal van merken, bekende koppen, nieuwe producten, enz. aanwezig & bovendien maakt u iedere dag kans om tussen 15.30 en 17.30 een koppelwedstrijd te mogen vissen met 1 van de bekende vissers die de live demo's verzorgen, van op de demostand, mét het materiaal van dat merk! Een kans op een unieke ervaring die u lang zal bijblijven en een schat aan informatie kan opleveren!

Voor meer info verwijzen we graag naar www.commercialfisheriesexpo.eu


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published