22 mei: Monkey Climber op de KWO In Action Day!

22 mei: Monkey Climber op de KWO In Action Day!

Op 22 mei gaat de KWO In Action Day opnieuw door aan de Koperen Plas in Zwolle (NL) en voor het eerst is Monkey Climber ook van de partij! Vorig jaar waren er velen onder jullie die ons vroegen waar we waren dus here we go. We brengen naast onszelf ook een selectie van onze magazines, kledij, stickers, pop ups en hangers mee. De gehele range naar Zwolle verhuizen is helaas onmogelijk dus als je iets specifieks wil bestellen contacteer je ons best via de gekende social media kanalen of mail jouw 'Bestelling KWO in Action Day' voor 15 mei op info@monkeyclimber.be 

Over de dag zelf

Kom met duizenden andere karpervissers samen op het GROOTSTE outdoor event van de Benelux.

  • Ontmoet jouw favoriete visser(s)
  • Word een betere visser dankzij de vele clinics
  • Test (nieuwe) producten gelijk uit in de praktijk
  • Geniet van fun & entertainment rondom het water
  • Scoor gear voor het nieuwe visseizoen
  • Maak kans op super gave prijzen

Het doel van de KWO in Action Day is om jou, samen met je vismaat, een onvergetelijke dag te bieden aan de oevers van De Koperen Plas in Zwolle.

Test producten uit

Vele merken zijn aanwezig met hun nieuwste en populairste producten. Op iedere stand zullen consultants aanwezig zijn om deze producten te presenteren en demonstreren, waarna jij er mee aan de slag mag gaan.

Lezingen & panels

Gedurende de dag worden er diverse lezingen gegeven en gaan bekende vissers met elkaar in "discussie" over een aantal interessante onderwerpen! Mooie anekdotes en kennisoverdracht gegarandeerd.

Upgrade jouw skills

Samen met de KWO Crew, bekende vissers en consultants, ga je tijdens de clinics aan de slag om jouw technieken te verbeteren. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij dit jaar meer karpers gaat vangen.

Shop jouw visgear

Dit jaar zijn er nóg meer retailers aanwezig! Vul jouw uitrusting aan met (nieuwe) items & gadgets voor het visseizoen van 2022.

Kans op prijzen

Net zoals in 2021 zullen er ook dit jaar weer diverse competities georganiseerd worden! Doe je mee? Dan maak je automatisch kans op super gave prijzen!

Entertainment

Op deze dag mag entertainment niet ontbreken! Geniet van de gezellige muziek, nuttig een hapje & drankje op het terras en ontmoet vele andere karpervissers.

Bestel je ticket(s) nu hier: www.kwo.nl/kwo-in-action-day-2022


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published