Biemansbaits laatste telg: de Fruitfly

Biemansbaits laatste telg: de Fruitfly

Onze vrienden van Biemansbaits, u weet wel: dé insectenlovers van dienst, hebben sinds kort een nieuw aas, de Fruitfly. Een aasje dat wij en enkele vrienden hebben helpen testen, normaal ook samen zouden uitbrengen, maar door teveel hooi op eigen vork is dat er toen niet van gekomen en we vonden het maar al te eerlijk dat we aan deze nieuwe Biemansbaits boilie een blogpostje zouden besteden. Iets met indie brand supporting an upcoming indie brand.

Daan Biemans: "Karpers houden van insecten, en daarom hebben wij met de Fruitfly boilie een aas ontwikkeld dat de karpers ontzettend waarderen! Deze unieke boilie is gebaseerd op insecteneiwitten en bevat tegelijkertijd verschillende fruitaroma's en zoetstoffen die zorgen voor een extra dimensie aan smaak en aantrekkingskracht.

De Fruitfly boilie is ontwikkeld om de natuurlijke voorkeur van vissen voor insecten volledig te benutten. Door de hoogwaardige insecteneiwitten en de fruitaroma's zorgt deze boilie voor een uitgebalanceerde combinatie van smaak en geur die ongeëvenaard is.

De boilie bevat een hoge dosering van de insecteneiwitten waardoor de voedingswaarde hoog is. Daarnaast is er ook een flinke schep dextrose aan toegevoegd zodat de fruitfly een echte zoete knaller is."

Daan en zijn boys zijn zelf hardcore vissers en hun team- en klantvangsten liegen er niet om. Op de KWO In Action Day stelden enkele van de jongens terecht dat uitstel geen afstel hoeft te zijn en gelijk hebben ze, hopelijk - als wij al onze bezigheden en plannen op orde hebben - komt er nog een MC x Biemans ltd. ed. boilie! Boilies zijn iets waar we in navolging van ons succesvol Monkey Climber haakaas steeds meer vraag naar krijgen en in alle eerlijkheid ook altijd onze handen hebben van afgehouden, vooral ook omwille van het Belgische FAVV die de Europese regelgeving nogal hard interpreteert. Niettegenstaande hebben we behalve met Biemans nog serieuze gesprekken gehad voor dropshipping collabs met gerespecteerde bedrijven als o.a. DT Baits, Rotterdams Visaas, Efficient Carp Baits, enz. Komt vast goed, maar geniet eerst mee van de foto's hieronder van het Biemans productieproces. 

Take care,

Gio


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published