Carp Rotterdam is terug op 28 & 29 oktober 2023!

Carp Rotterdam is terug op 28 & 29 oktober 2023!

Carp Rotterdam is terug. Groter, beter en met nog veel meer toffe activiteiten. De mannen achter Carp Rotterdam hebben er zin in: “De eerste editie was om te leren en om beter terug te keren. We hebben alle feedback meegenomen naar de volgende editie, want Carp Rotterdam 2023 is een feit!

Wederom bouwen we de unieke Van Nelle fabriek om tot een waar karper walhalla met als motto: bigger, better and stronger! Meer merken, de nieuwste gadgets en top entertainment tezamen met uitstekende catering maken dit het perfecte weekend voor iedere karpervisser.

Al je favoriete merken bij elkaar in de randstad

De gehele Van Nellefabriek is met 12000m² tot de nok gevuld. Niet te veel van hetzelfde, maar juist heel erg divers. Als je iets zoekt op karpergebied: wij hebben het. Van de gerenommeerde groothandel tot allerlei toffe nieuwkomers op karpervisgebied en ook breder.

Heb je iets gevonden wat je graag zou willen hebben? Dan kan je het gelijk kopen bij iedere stand. Wel zo handig en ook dit jaar vind je hier de scherpste deals. 

Vermaak voor jong en oud

Carp Rotterdam is meer dan een karperbeurs. Ook dit jaar kan je top entertainment voor jong en oud verwachten zoals lezingen van bekende vissers waaronder Alijn Danau, diverse live artiesten, gave bezienswaardigheden en ook voor de kinderen is er van alles te doen. Wij zorgen dat ze uitgebreid vermaakt worden tijdens jouw bezoek aan het evenement, dus kom gerust met het hele gezin.

Voordelige tickets en parkeren

Tickets kosten per dag en per persoon €15,00 vanaf 12 jaar en dit jaar hebben we ook speciale kids tickets voor slechts €7,50 voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Onder de 7 jaar is de toegang gratis.

Ook parkeren doe je eenvoudig bij de Van Nelle Fabriek en kost deze editie slechts €0,50 per uur met een maximum van €6,50 en de eerste twee uren zijn zelfs gratis!

Blokkeer je agenda op 28 & 29 oktober en bestel nu alvast je kaarten online op onze website om een toffe dag uit te garanderen. Benieuwd naar alle details? Houd dan de socials van Carp Rotterdam in de gaten!"

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published