Een klassieker in een nieuw jasje:  TX-1 Monster Crab boilies van Shimano

Een klassieker in een nieuw jasje: TX-1 Monster Crab boilies van Shimano

Monster Crab is ongetwijfeld een van de meest bijzondere smaken in de wereld van karpervissen. Het ontstaan van de Monster Crab flavour gaat ver terug in de tijd en het is dan ook geen verrassing dat Shimano juist voor deze flavour heeft gekozen als toevoeging aan het bestaande TX-1 assortiment. Monster Crab is dan ook een geliefde smaak bij velen omdat deze het hele jaar door effectief werkt.Wat is Monster Crab eigenlijk?
Een korte toelichting zodat je begrijpt wat Monster Crab precies is. Monster Crab is een vloeibare attractor die in kleine hoeveelheden wordt toegevoegd tijdens de productie van het aas en extreem veel geur heeft. Elke zelfroller die Monster Crab Flavour heeft gebruikt kan dit bevestigen. De zware visgeur is ongelooflijk intens maar mega aantrekkelijk onder water!Shimano TX-1 Monster Crab Boilies
De Monster Crab Boilie is een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment dat vooral indruk maakt met zijn aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding en snelle werking. Shimano Tribal TX-1 Boilies bestaan uit een eenvoudige maar hoogwaardige basismix die zorgt voor een boilie met open textuur en hoge uitwaseming van flavours. Deze boilies hebben een snelle geurverspreiding, wat ze perfect maakt voor instant sessies om zeer snel een aanbeet te kunnen forceren.Kortom:
De TX-1 serie voldoet precies aan de eisen: een betrouwbare en snelwerkende bol die tegelijkertijd zeer goed betaalbaar is.
Alle TX-1 boilies zijn verkrijgbaar in de maten 15mm en 20mm, in zakken van 1kg of 5kg.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published