MC x VBK x Shimano Tribal We Care actie

MC x VBK x Shimano Tribal We Care actie

VBK, Monkey Climber en Shimano hebben de handen in mekaar geslagen. Omdat Carp Care hoog op onze agenda staat willen we onze leden graag de mogelijkheid bieden om een onthaakmat/sling van hoge kwaliteit aan te schaffen aan de meest gunstige prijs. De prijs die u betaalt, is de prijs die wij betalen aan de productie. 

Mis deze unieke opportuniteit niet!

VBK – Monkey Climber – Shimano Tribal Carp care Deluxe set 1 bestaat uit: De ruime en dik gevoerde Tribal Euro Protection Mat. De top in carp care en ruimte. Deze mat is 125cm lang en 80cm breed. In de set zit de hoogwaardige Tribal Calming Recovery Sling. Daarnaast bevat het Carp care pakket een Limited Edition Monkey Climber/VBK-Shimano T-shirt en VBK-sticker. De totale waarde van de set is ruim 307,- en is speciaal voor de VBK-leden eenmalig te koop voor slechts 175 euro.

VBK – Monkey Climber – Shimano Tribal Carp care Deluxe set 2 bestaat uit: De ruime en dik gevoerde Tribal Protection Mat. De top in carp care en bescherming. Deze versie heeft een lengte van 110cm en breedte van 77cm. Naast een goede mat is een recovery sling een must have in carp Care. In de set zit de hoogwaardige Tribal Calming Recovery Sling. Daarnaast bevat het Carp care pakket een Limited Edition Monkey Climber/VBK-Shimano T-shirt en VBK-sticker. De totale waarde van de set is ruim 295,- en is speciaal voor de VBK leden eenmalig te koop voor slechts 160,euro.

VBK – Monkey Climber – Shimano Tribal Carp care set 3 bestaat uit: De superhandige en snel op te zetten Tribal Stress Free Mat. Deze mat is ingeklapt direct zijn eigen hoes middels het dichtritsen van het geheel. Eenmaal open is de mat 110cm lang en 62cm breed. Naast deze handige onthaakmat bevat de set ook een Floating Recovery Sling. Daarnaast bevat het Carp care pakket een Limited Edition Monkey Climber/VBK-Shimano T-shirt en VBK-sticker. De totale waarde van de set is ruim 225,- en is speciaal voor de VBK leden eenmalig te koop voor slechts 125 euro.

Hoe te bestellen? 

Stort het bedrag op VBK-rekeningnummer BE30 285 0516 410 11 en vermeld bij je bestelling je naam alsook set 1, 2 of 3 en de maat van je T-shirt. Of ga rechtstreeks naar de VBK-webshop.

Enkel en alleen op te halen op de VBK-Meeting op 10 december in het Bauhuis te St.-Niklaas. Matten worden niet opgestuurd!

Actie loopt van 15 nov t/m 6 dec 2022 of zolang de voorraad strekt.

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published