Thanks for your MC#20 feedback!

Thanks for your MC#20 feedback!

Our milestone issue #20 is just out and the response is overwhelming already. We came up with the idea to collect all feedback per issue in a blogpost from, either with the reader's name or anonymously. Please send yours to info@monkeyclimber.be

As the magazine is still Dutch/Flemish written only, most feedback on here is non English, we're sorry:

"Mega cover!" (Mark Pansar)

"Die cover!" (Pieter Verbeke)

"Beste, bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor het artikel betreffende "Vistje"' in uw blad nr 20. Ik ben de oom van Bart (broer vd mama dus) én heb uw artikel met een brede lach (én yes,... een traan) gelezen! Prachtig verwoord... en ik hoop dat zijn collega vissers hier ook van zullen genieten en ten gepaste tijde Bart nog even ter sprake zullen brengen. Dikke thumbs up voor u én fishing community!!" (Luc Clybouw)

"Ordered all 3 cover versions!" (Thomas)

"Kreeg de mags gisteren binnen op de zaak en meteen maar het stuk over de terugvangst van Big Girl gelezen. Prachtig gewoon!" (Nico, DTB)

"Wat een vis! (nvdr.: Big Girl) Volgend weekend alles lezen aan de waterkant!" (Joery van der Beek)

"Congratulations Gio and Eve. To the best carpangling magazine." (Alex Kobler)

"Schitterende editie en wat een cover!" (Ronald ter Wielen)

"Vette cover en mooi eerbetoon." (Jorn)

"Wat ziet het magazine er weer goed uit! Was blij om ook weer eens een ander geluid te horen dan de commerciële reclamepraat." (Wilbert de Graaf)

"Enige magazine dat ik nog lees, van eigen West-Vlaamse bodem dan nog. Is en blijft steengoed. Enige minpuntje op tien jaar vond ik dat het artikel van Luc De Baets destijds in het Engels was, niet iedereen is die taal op dat niveau machtig. Keep on going!" (Filip Dierickx)

"Goedemorgen Gio de bladen zijn goed binnengekomen bedankt. Dat zal best een indrukwekkend interview geweest zijn met een maatje die op was maar eigenlijk nog zoveel wilde. Gio sterkte daarmee." (Hennie Hoefakker)

"That's my grandson!" (Oma van Paul Kawilarang, vanger van Big Girl)

 


1 comment

  • Stuart Hancox

    The pictures say a thousand words 😍outstanding!!!!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published